Snickare Borås

Surteby Bygg & Entreprenad AB – snickare Borås

Vi hjälper dig med ditt projekt

Surterby Bygg & Entreprenad AB är ett företag för sig som söker en snickare i Borås med omnejd. Av oss kan du få hjälp med både de stora liksom de små uppdragen och våra medarbetare har arbetat i branschen i många år. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag och som privatperson kan du få skattereduktion via rotavdraget, vilket du kan läsa mer om HÄR.

Om oss

Vi är tillgängliga för alla i Västra Götaland, till exempel i Borås, som söker en snickare. Kvalitet och noggrannhet är någonting som återspeglar sig i allt som vi åtar oss. Ni kan med andra ord lita på oss och våra medarbetares kompetens.

Snickare Borås

Gratis offert

Vad det kommer att kosta är någonting som man som kund givetvis vill veta. Alla som funderar på att anlita oss erhåller en gratis offert.

100 procent nöjda kunder

Nöjda kunder är någonting som är det allra viktigaste för oss. Endast byggmaterial i bästa kvalitet används, och våra snickare har år av erfarenhet.

Snickare Borås

Tjänsteutbud

Oavsett vilka behov som just du har, så garanterar vi en rimlig kostnad, att vi endast använder högkvalitativt material och ett resultat som du kan glädja dig åt i flera år framåt.

Det här är vad vi erbjuder:

  • badrumsrenovering
  • köksrenovering
  • totalrenovering
  • vindsinredning
  • tillbyggnad
  • konstruktionsarbeten
  • finsnickeri

Vi kan även åtgärda fuktskador med mera. Vill du få hjälp med någonting som inte står i listan? Hör av dig, nästan alltid kan vi hjälpa till!

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Surteby Bygg & Entreprenad AB

SURTEBY SOLHEM, 519 94 Björketorp

076-006 03 28

surtebybygg@gmail.com

Snickare Borås

Varmt välkommen till oss när du behöver hjälp med ditt projekt, kanske en renovering eller dylikt. 

Kontakt