Bygg Borås

Surteby Bygg & Entreprenad AB – bygg Borås

Vi hjälper dig

Surterby Bygg & Entreprenad AB är ett företag för dig i Borås. Här sätter vi våra kunder i främsta rummet och som ser det som yttersta vikt att presentera ett färdigt resultat som verkligen håller hög standard. Det går att få hjälp med flera olika tjänster, som du kan läsa mer om längre ner på sidan. Tveka inte på att höra av dig om det är någonting du undrar. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och är du en privatperson kan du få göra rotavdrag.

Om oss

Vi tycker om utmaningar. Vi ser inte problem utan bara möjligheter. Det är alltid kundens behov som står i centrum och dennes önskemål och behov.

Bygg Borås

Gratis offert

Vad det kommer att kosta är någonting som man som kund givetvis vill veta. Alla som funderar på att anlita oss erhåller en gratis offert.

100 procent nöjda kunder

Nöjda kunder är någonting som är det allra viktigaste för oss. Endast material i bästa kvalitet används, och våra snickare har år av erfarenhet.

Tjänster

Tjänsteutbud

Oavsett vilka behov som just du har, så garanterar vi en rimlig kostnad, att vi endast använder högkvalitativt material och ett resultat som du kan glädja dig åt i flera år framåt.

Det här är vad vi erbjuder:

  • badrumsrenovering
  • köksrenovering
  • totalrenovering
  • vindsinredning
  • tillbyggnad
  • konstruktionsarbeten
  • finsnickeri

Vi kan även åtgärda fuktskador med mera. Vill du få hjälp med någonting som inte står i listan? Hör av dig, nästan alltid kan vi hjälpa till!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Surteby Bygg & Entreprenad AB

SURTEBY SOLHEM, 519 94 Björketorp

076-006 03 28

surtebybygg@gmail.com

Välkommen

Varmt välkommen till oss när du behöver hjälp. Med vår hjälp kommer du få enastående resultat!

Bygg Borås