Bygg Mark

Surteby Bygg & Entreprenad AB – bygg Mark

Tjänster med kvalitet

Vi är ett företag inom bygg för dig i Mark. Här har vi lång erfarenhet ifrån branschens olika områden och tar oss an både stora som små projekt. Kontakta oss ifall du har någonting du vill få hjälp med, både stort eller smått! Med våra tjänster vänder vi oss både till privatpersoner och företag och alla som vill anställa oss för ett jobb kan få en gratis offert. Är du en privatperson kan du få använda dig av rotavdraget.

Om oss

Vi är tillgängliga för alla i Västra Götaland med omnejd till exempel i Mark. Kvalitet och noggrannhet är någonting som går igen i allt som vi företar oss. Ni kan med andra ord lita på oss och våra medarbetares kompetens.

Bygg Mark

Gratis offert

Vad det kommer att kosta är någonting som man som kund givetvis vill veta. Alla som funderar på att anlita oss erhåller en gratis offert.

100 procent nöjda kunder

Nöjda kunder är någonting som är det allra viktigaste för oss. Endast byggmaterial i bästa kvalitet används, och våra snickare har år av erfarenhet.

Bygg Mark

Tjänsteutbud

Oavsett vilka behov som just du har, så garanterar vi en rimlig kostnad, att vi endast använder högkvalitativt material och ett resultat som du kan glädja dig åt i flera år framåt.

Det här är vad vi erbjuder:

  • badrumsrenovering
  • köksrenovering
  • totalrenovering
  • vindsinredning
  • konstruktionsarbeten
  • finsnickeri

Vi kan även åtgärda fuktskador med mera. Vill du få hjälp med någonting som inte står i listan? Hör av dig, nästan alltid kan vi hjälpa till!

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Surteby Bygg & Entreprenad AB

SURTEBY SOLHEM, 519 94 Björketorp

076-006 03 28

surtebybygg@gmail.com

Bygg Mark

Varmt välkommen till oss när du behöver hjälp med till exempel en renovering eller någonting annat inom vår bransch. 

Bygg Mark